انار شیرین جزو میوه های پاییزه پرخاصیت است، این میوه سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز برای بدن است و مصرف آن موجب سلامتی می شود.
خواص انار شیرین چیست
انار یکی از خوش طعم ترین و سالم ترین میوه های پاییزی در جهان می باشد که به دو صورت ترش و شیرین وجود دارد و در این مطلب می خواهیم بدانیم که خواص انار شیرین چیست و به چه طریق می توان آن را مصرف کرد؟
- انار خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و مصرف آن به سلامت بدن کمک زیادی می کند؛ این میوه خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و مصرف آن باعث پیشگیری از بسیاری سرطانها و تومور می شوند و خاصیت ضد سرطانی دارد.
- بسیاری از پزشکان معتقد هستند که التهاب عامل بسیاری از بیماریها در بدن می باشد و از آنجایی که انار حاوی مقادیر زیادی از مواد موثر برای درمان التهاب است به عنوان یک ضد التهاب مورد استفاده قرار می گیرد.
- انار شیرین آنتی اکسیدان بالایی دارد و مصرف آن باعث بهبود عملکرد قلب و جلوگیری از بیماریهای قلبی می شود.
- انار حاوی مقادیر فراوانی از فولات و آهن می باشد که مصرف آن باعث افزایش گلبولهای قرمز خون می شود، کمبود آهن در بدن را جبران می کند و به درمان یا پیشگیری از کم خونی کمک فراوانی می کند.
- این میوه در درمان آرتروز نقش موثری دارد و اگر به صورت روزانه مصرف شود باعث تقویت استخوانها و پیشگیری از بیماری آرتروز یا درمان آن می شود.
- مصرف انار به تقویت سیستم گوارش کمک فراوانی می کند و در درمان اسهال نقش بسیار موثری ایفا می کند.
- بیماری آلزایمر یک بیماری شایع در بین افراد سالخورده است که مصرف انار یا آب آن به طور روزانه این بیماری را در افراد کهنسال ریشه کن و یا از آن پیشگیری می کند.
- به دلیل پتاسیم فراوانی که در انار شیرین وجود دارد مصرف این میوه باعث تنظیم فشار خون می شود و برای افرادی که مشکلات فشار خون دارند بسیار مفید می باشد.
- مصرف انار شیرین چون سرشار از انواع ویتامینها بخصوص ویتامین سی و مواد معدنی مورد نیاز بدن است مصرف دانه های آن یا آب انار باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و چون خاصیت ضد ویروسی دارد بدن را در برابر بسیاری از بیماریهای ویروسی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی مقاوم می سازد.
- انار در هر طعمی که باشد چه ترش و چه شیرین خاصیت قابض دارد و مصرف آب آن یا دانه هایش به طور مکرر باعث درمان سنگ کلیه و جلوگیری از تشکیل این سنگ در کلیه می شود.
- سلامت پوست و مو: انار حاوی مقادیر فراوانی از انواع ویتامینها است که مصرف آن به سلامت پوست کمک زیادی می کند، کلاژن سازی پوست را افزایش داده و باعث جوانسازی پوست می شود، پوست را رطوبت رسانی کرده و جوش و آکنه آن را از بین می برد و در کاهش چین و چروک پوست بسیار موثر عمل می کند؛ همچنین استفاده از انار به طور مرتب فولیکولهای مو را تقویت می کند و از مشکلات مو مانند ریزش، خشکی مو و شوره پیشگیری می کند.
این میوه پاییزی خوش طعم علاوه بر خواص فوق ذکر شده خواص دیگری هم دارد که استفاده آن در برنامه غذایی باعث درمان آفتاب سوختگی، افزایش سایز سینه و جلوگیری از سرطان سینه در خانمها می شود، عفونتهای زنانه را درمان می کند، به تنظیم قاعدگی در خانمها کمک زیادی می کند و عفونت رحم را از بین برده و باعث رفع بوی بد واژن می شود، تناسب اندام را حفظ و وزن را کنترل می کند، مصرف آن در آقایان باعث جلوگیری از سرطان پروستات که یک سرطان شایع در دوران میانسالی است می شود و از کبد چرب جلوگیری کرده و انگل را از بین می برد.
انار شیرین علاوه بر خواص فراوانی که دارد مضراتی هم به همراه دارد که استفاده بی رویه از آن موجب کاهش فشار خون می شود، قند بالایی دارد و برای افرادی که دیابت دارند مضر می باشد، به دلیل کالری بالایی که دارد اگر در استفاده از آن زیاده روی شود موجب افزایش وزن و چاقی می شود و در برخی از افراد باعث اختلالات گوارشی و ایجاد آلرژی می شود.
تمام خواص ذکر شده برای انار شیرین از نظر علمی ثابت شده است و می توان آن را با خیال راحت برای درمان و پیشگیری از بسیاری مشکلات و بیماریها در بدن استفاده کرد و اثرات آن را در کوتاه مدت مشاهده نمود.
خواص انار شیرین در طب سنتی
انار شیرین در طب سنتی طبهی سرد و تر دارد و خواص فراوانی برای بدن دارد که در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها از انار یا آب آن استفاده می کنند؛ بهترین نوع انار شیرین، اناری است که کاملاً رسیده باشد، دانههای آن بزرگ و آبدار باشند و هسته وسط دانه نرم باشد و اندازه کوچکی داشته باشد.
همانطور که در توضیحات قبلی به آن اشاره شده انار شیرین در طب سنتی خواص زیادی دارد که در ادامه مطلب شما را با خواص این میوه در طب سنتی آشنا می کنیم:
- انار شیرین خاصیت ملین دارد و به دلیل طبع سردی که دارد باعث تکرر ادار می شود که این امر باعث شست و شوی کلیه ها و پاکسازی سموم از بدن می شود.
- خوردن آن بعد از غذا باعث سریع تر هضم شدن غذا می شود و معده را تخلیه می کند.
- این انار طبع سردی دارد و مصرف آن در افراد گرم مزاج باعث تقویت نیروی جنسی می شود.
- برای تقویت کبد و طحال، درمان یرقان و درد سینه بسیار مفید و موثر است.
- مصرف آب انار شیرین در طب سنتی باعث زیبایی چهره می شود.
- مشکلات گفتاری در کودکان را در کوتاه مدت رفع می کند.
- باعث تولید خون زیاد در بدن و پاکسازی خون می شود.
- دستگاه تنفس را تقویت می کند و برای افرادی که از مشکلات تنفسی مانند آسم رنج می برند پیشنهاد می شود حتما از انار شیرین استفاده کنند.
از مضراتی که انار شیرین در طب سنتی دارد می توان به آن اشاره کرد که مصرف آن در اوایل بارداری باعث سقط جنین می شود، مصرف آن در افراد سرد مزاج باعث ضعیف شدن معده و نفخ می شود و برای افرادی که دچار تب هستند مصرف آن توصیه نمی شود.
با توجه به توضیحات ارائه شده درباره انار شیرین و خواص آن، اکنون می توانید این میوه بهشتی را از تمام میوه فروشیهای سراسر کشور به صورت عمده یا خرده با بهترین قیمت و کیفیت خریداری کنید و درب منزل تحویل بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.