انار ترش میوه ایی با طبع معتدل اما مایل به سردی می باشد، افراد دوست دارند انار ترش را به صورت خام میل کنند و همچنین دارای خواص باور نکردنی می باشد.
انار ترش را چگونه شیرین کنیم
انار میوه ایی گرد می باشد و رنگ آن قرمز است، درون پوسته قرمز آن یک گوشت سفید وجود دارد که درون آن دانه هایی خوراکی آبدار به طور متراکم قرار گرفته است.
میوه انار دارای کالری و چربی کمی می باشد، ولی ویتامین ها و فیبر و مواد معدنی به وفور در آن یافت می شود.
انار به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها در آن برای سلامت قلب و سلامت ادرار بسیار مفید می باشد.
انار این میوه منحصر به فرد چیزهایی دارد که بقیه میوه های رنگارنگ ندارند، انار پتانسیل این را دارد که یک تنه سلامت بدن شما را تضمین کند، در سلامت ایمنی تا سلامت مغز کاربرد دارد و مصرف آن می تواند جزو برنامه روزانه شما باشد.
1. پر از مواد مغذی
دانه های قرمز موجود در داخل انار آریل نام دارند، این دانه ها خوراکی می باشند، آنقدر ارزش تغذیه ایی بالایی دارند که می توانید بر روی آن ها سرمایه گذاری کنید.
در زیر میزان مواد مغذی که در آریل ها یا همان دانه خوراکی داخل انار را در یک میوه انار متوسط را برای شما آورده ایم.
⬅ کالری: 234
⬅ پروتئین: 4.7 گرم
⬅ چربی: 3.3 گرم
⬅ کربوهیدرات: 52 گرم
⬅ شکر: 38.6 گرم
⬅ فیبر: 11.3 گرم
⬅ کلسیم: 28.2 میلی گرم یا 2 درصد از ارزش روزانه (DV)
⬅ آهن: 0.85 میلی گرم یا 5 درصد از DV
⬅ منیزیم: 33.8 میلی گرم یا 8 درصد از DV
⬅ فسفر: 102 میلی گرم یا 8 درصد DV
⬅ پتاسیم: 666 میلی گرم یا 13 درصد از DV
⬅ ویتامین C: 28.8 میلی گرم یا 32 درصد از DV
⬅ فولات (ویتامین B9): 107 میکروگرم یا 27 درصد از DV
⬅ در مقایسه، یک وعده 1/2 فنجان (87 گرم) آریل، 72 کالری، 16 گرم کربوهیدرات، 3.5 گرم فیبر، 1 گرم چربی و 1.5 گرم پروتئین را فراهم می کند.1منبع مورد اعتماد).
2. سرشار از آنتی اکسیدان
رادیکال های آزاد همواره در بدن وجود دارند و اگر بیشتر از حد در درون بدن باشند برای بدن مضر می باشند، آنتی اکسیدان درون انار این خاصیت را دارد که در برابر آسیب این رادیکال های آزاد از بدن محافظت کند.
3. جلوگیری از التهاب
وقتی بدن دچار عفونت است بوسیله التهاب خود را نشان می دهد، اگر این التهاب درمان نشود به بیماری های مزمن مبتلا خواهید شد همانند بیماری قلبی و دیابت نوع دو، همچنین آلزایمر و سرطان نمونه دیگر از این بیماری های مزمن هستند.
مصرف روزانه انار به پیشگیری از التهاب و درنتیجه خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.
مصرف آب انار هم خاصیت ضد التهابی دارد و می تواند در این امر برای شما کمک کننده باشد.
4. خواص ضد سرطانی انار
خوردن دانه های انار و آب انار برای از بین بردن سلول های سرطانی و کاهش سرعت گسترش آن می تواند کمک کننده باشد.
میوه انار بر روی تومورهای سرطانی در سرطان های پروستات، سرطان پوست و روده بزرگ و همچنین سرطان ریه و سینه تاثیر مثبت دارد و برای از بین بردن آن ها مفید است و سرعت رشد این تومورها را کاهش می دهد.
طبق تحقیقات به عمل آمده عصاره انار هم برای مرگ سلول های سرطانی پروستات و کاهش رشد آن ها مفید است.
5. مزایای سلامت قلب را ارائه دهد
عصاره انار کاهنده استرس اکسیداتیو و التهاب در شریان ها می باشد، باعث کاهش فشار خون است و تصلب شرایین را از بین میبرد، تجمع پلاکت در رگ ها باعث سکته قلبی می شود.
طبق تحقیقات بعمل آمده بر روی بیماران قلبی به آن ها روزانه یک فنجان آب انار برای پنج روز داده شده است و باعث کاهش درد قفسه سینه آن ها و نشانگرهای زیستی خاصی در خون بیماران را کاهش داده است و باعث سلامت نسبی قلب آن ها شد.
6. حمایت از سلامت ادرار
انار برای سنگ کلیه مفید است، افراد 18 تا 70 ساله که دارای بیماری سنگ کلیه می باشند اگر به مدت 90 روز 1000 میلی گرم عصاره انار میل کنند باعث کاهش تشکیل سنگ در بدن آن ها می شود.
در آب انار آنتی اکسیدان به وفور یافت می شود ولی عده ایی از افراد مزه آب انار برایشان ترش و اسیدی می باشد، این افراد دوست دارند طعم آب انار را شیرین کنند.
شیرین کردن آب انار راه حل های فراوانی دارد شما می توانید به آن عسل اضافه کنید و همچنین شهد آگاو نیز مزه انار ترش را شیرین می کند.
با اضافه کردن آب انگور و استفاده از آب سیب نیز طعم آب انار شیرینی به ما می دهد، در هنگام اضافه کردن شهد شیرین به آب انار ترش این کار را به تدریج انجام دهید و مدام آن را بچشید تا آن را بی اندازه شیرین نکنید.
راه دیگر شیرین کردن انارترش، شکراست مقداری شکر روی آن ریخته و پانزده دقیقه زمان دهید تا شکر با انار مخلوط شود.
اضافه کردن شکر به آب انار ضرری ندارد و انار به طور طبیعی ترش می باشد با اضافه کردن یک شیرین کننده می تواند طعم دلخواه شما را داشته باشد
انار ترش برای چی خوبه
آب انار بسیار پرفایده می باشد و دوست سلامتی شماست، دارای آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها از جمله اسید سیتریک می باشد و نیاز روزانه بدن به این ویتامین را با استفاده از مصرف آب انار تامین می کند.
انار ترش خاصیت های زیادی دارد که درادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.
✅1. انار با طعم و مزه ترش قابض تر می باشد.
✅2. انار ترش باعث کاهش گرما و صفرا می شود.
✅3. قلب را بهبود می دهد.
✅4. انار هر چه طعم ترش تری داشته باشد تیزی صفرا را بهتر مقابله می کند.
✅5. انار ترش برای کبد مفید است.
✅6. برای کسانی که معده گرم دارند مفید می باشد.
✅7. تب را کنترل می کند.
✅8. فشار خون را کاهش می دهد.
مویز و مربای زنجبیل و همچنین انار شیرین از مصلحات انار ترش می باشند.
در حالت عادی انار ترش قند خون را در افراد دیابتی افزایش می دهد و نباید در خوردن آن زیاده روی کنند و طبق نظر دکتر خود مصرف انار ترش را داشته باشند.
آنتی اکسیدان موجود در انار با آسیب رادیکال آزاد شده در بدن مقابله می کند و معمولا فرد دیابتی بدنش این امکان را نمی تواند انجام دهد، انار ترش در افراد دیابتی باعث بهبود این عملکرد در بدن می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.